Ambassadeur

VollerKoren is een product waar veel mensen van zijn gaan houden. Enthousiaste loyale liefhebbers en specialisten wijzen op de voordelen van Vezels en de waarden van het echte VollerKoren.

VollerKoren, het volledige interview met Dr. Bart Geluwe.

Interview Dr Bart van Geluwe over VollerKoren

Interview Dr Bart van Geluwe over VollerKoren

VollerKoren brood bakker

Broodspecialist Philip Mathys vertelt...

VollerKorenbrood wordt door onze bakkers met liefde en passie voor u gebakken. Bakker zijn is een manier van leven, VollerKoren bakken is een bewuste keuze. Bij ons staat elke morgen weer vers VollerKoren op de Broodplank. Bakker Philip vertelt: “Ik raad VollerKoren aan iedereen aan die gezond wil leven én van lekker brood houdt. Mijn klanten kunnen met het eten van meer vezels hun spijsvertering verbeteren.

Diëtisten adviseren VollerKoren

Diëtisten adviseren...

Mensen doen er alles aan om gezond te eten en daar hoort de consumptie van vezels ook bij. Het merendeel van de bevolking eet te weinig vezels. Diëtisten adviseren om dagelijks dertig tot veertig gram vezels te eten. Dat lukt bijna niemand.